Blåbärstårta Vispa grädden, blanda ner kesella och vaniljsocker och bred ovanpå kakan. Då passar det väl med en blåbärstårtaFå lite matro
Blåbärstårta Rör i kesella ochblåbär. Vispa citronfromage och mjölk i 3 min. med elvisp. Lägg ihop bottnarna med fyllningen receptidag.se
Tittis blåbärstårta Vispa grädden, blanda ned kesella, vaniljsocker, citrusskal och -saft plus honung och bred detta ovanpå kakan Matklubben.nu
Blåbärstårta 250 g kesella kvarg. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en rund form. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i äggsmeten Matklubben.nu
Tittis blåbärstårta Men med ett gräddigt kesellatak och en driva nyplockade bär förvandlas den genast till en ståtlig sommartårta Mat-adoran