Smaka av innan servering och se om de behöver steka lite till (om du har större bitar bläckfisk) samt smaka av med någon msk citronsaft, salt och peppar
Hacka vitlök, chili och örter. Tillred bäckfisken enligt receptet på vitvinsbrässerad bläckfisk. Grilla bläckfisken snabbt i en het och torr grillpanna eller på grillen
Fyll bläckfiskkropparnamed fyllningen och fäst ihop med en tandpetare. Men i dag var jag sugen på att fylla den med något gott och det här blev en riktig höjdare, så otroligt gott
Oftast gör jag bläckfisksallad på en vinägrett med selleri, morot och rödlök. Det kan räcka med en bild, ett doftminne eller att jag bara ser den vackra skapelsen i fiskdisken
Varva räkor och bläckfisk på spettet. Serveras med en rissallad. Låt räkorna och bläckfisk ringarna marinera i ca 3 timmar. Grilla ca 3 min på varje sida pensla med marinaden. 200 g råa bläckfisk ringar frysta. 1 chili
Skär bläckfisken i mindre bitar och lägg åt sidan. Tillsätt tomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda med Ernst fisksalt och ånga/sjud några minuter tills musslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)
Problemet med den färdiga salladen var att en söta komponenten inte var söt. Jag marinerade bläckfisken en timme i olivolja, limesaft, fisksås, hackad chili, hackad koriander, lite soya och vitlök