Utöver det är det gurka, tomat, paprika och sockerärter. Min kollega Josefine har tjatat om hur gott det är med bläckfisksallad nu lite för länge så jag bestämde mig för att göra det ikväll
Till förrätt åt jag kimchi chun som är koreanska pannkakor med bläckfisk, purjolök och kimchi och min man tog en yukhoe som är en koreansk råbiff med sesamolja på en päronbädd
Bäst av alla var den friterade bläckfisken. Hur galet gott är inte korv med bröd, ketchup, senap, riktig räksallad, inlagd gurka och rostad lök i lyxtappning
KORIANDER ”Green Egg” svensk bläckfisk, mojo cilantro. ”Rawfood” pilgrimsmussla, gurka, aska. Bläckfisk är svårslaget, dessvärre så hände det inte särskilt mycket i just denna rätt, jämfört med de andra smakresorna så vi båda två kom snabbt fram till att
Skaldjursmixen jag använde innehöll musslor, bläckfisk och räkor. På tallriken låg det en väldigt god sallad med tonfisk, ägg, majs, blomkål, tomat, gurka, keso mm
Puré på Skillebypaprika med fläderbärskapris, svensk bläckfisk & havskräfta. Vasskolmilad hasvattenrimad Östersjötorsk med spindelkrabba i brynt smör & vetegrynsgröt, buljong på rostade fiskben & tupp med syrliga morötter & rimmad gurka
gurka skivad, tomat skivad, korianderblad och limeGör så här. Rör om ordenlig och smaka om det behövs mer lime juice Förbereda tallrik med gurka och tomat skivad, häll på nudlarsallad
tonfisk, krabba, räkor, bläckfisk, grönsaker, svamp, finskurna noriblad, sesamfrön osv. sprängd sushi, c hirashi zushi , med bitar av lax, laxrom (ikura) och gurka på en bädd av sushiris, nori och strimlad japansk omelett (tamagoyaki)
Trots att jag inte vill välja bort någon rätt så om jag ändå skulle rekommendera något så var det friterade ägget, auberginen, gurksallad med romsäckspåsen och omeletten med bla bläckfisken några som stack ut lite extra