Skär gurkan i halvmånar. 1 gurka. Blanda olja och vinäger i en skål. Salta och peppra. Bryt fetaosten i bitar och låt marinera i vinägretten i ca 5 min
sallad500 g ryggbiff, i skivor (välmarmorerad) 250 g glasnudlar 1 gurka 1 morot 10 cm rättika 1 dl sockerärtor 70 g babyspenat 100 g jordnötter 3 salladslökar 1 kruka koriander 1 kruka mynta smör och neutral olja, att steka i
Skala gurkan, dela den i bitar och blanda med sallad,mynta, koriander och basilika. 1 st gurka. 1. Riv vitlöken och blanda med 2 msk soja och lime i en skål
0,5 urkärnad skuren gurka. Lite kyl och frysrensning så här dagarna innan avresa. Hittade några skivor lövbiff i frysen och i bloggarnas underbara värld hittade jag detta recept (lite á la Sara)