Krydda med salt och peppar. Skala och finhacka löken. Igår blev det alltså Biff Stroganoff, helt enligt matschemat Jag använde receptet i â€Vår kokbokâ€, men ändrade lite
Med ett mört kött är den här rätten färdig på dryga halvtimmen. ½ gul lök. STRIMLAD BIFF I TOMATSÅS. Skär köttet i strimlor, hacka löken och halvera tomaterna
Ha i de tillsammans medlöken i grytan. Så klart blir koktiden längre med högrev och fransyska, men jag tycker att köttet bör koka minst en timme oavsett för att få ordentligt god smak på grytan
Stek tillsammans med den hackade löken. Värm upp köttet och smaka av med salt och peppar. Servera med klyftpotatis och tomater 500 g utskuren biff. 1 gul lök
Vill du helsteka gör du på samma sätt som om du gör medrostbiff (jag tycker dock att biffen kan vara några grader lägre i innertemp än vad rostbiffen bör vara)