Den här desserten är verkligen en av de godaste jag har ätit någonsin. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden
Lägg bönorna i blöt i minst 8 timmar. Gör marinaden. Hacka bailikan och blanda med övriga ingredienser. Lägg fläskfilén i marinaden och låt den marinera i minst 3 timmar
Blanda räkorna med olivolja, vinäger och basilika. Smaka av med svartpeppar. Skålla tomaterna och skär tomatköttet i tärningar, blanda med pressad vitlök och olivolja
Putsa köttet och stick in en termometer i köttets tjockaste del. Koka upp vatten, buljongtärningar, lagerblad, hela vitlöksklyftor och pep-parkorn i en traktörpanna
Till dessert limepannacotta med lime och basilikamarinerade jordgubbar. Varje år åker mannen iväg på fiskevecka i fjällen och obygden med sina fiskepolare
THE VEGAN BAR, SÖDRA SKOLGATAN 45, MALMÖ. Recensent. Camilla Bergvall. The Vegan Bar – eller Veganbar som the locals säger – är ett vattenhål för de hungriga och törstiga som bor runt Möllan (och de som önskar att de gjorde det)