Baguette med kycklingröra recept

Baguette med kycklingröra

Baguette med kycklingröra

Smöra baguetten, lägg i röran och garnera med sallad, gurka, tomat och paprika. Antingen kan man blanda ner baconet i röran eller lägga ovanpå röran i baguetten
Baguette med kycklingröra

Baguette med kycklingröra

Antingen kan man blanda ner baconet i röran eller lägga ovanpå röran i baguetten. Smaka av med salt och peppar
Baguetter med kycklingröra

Baguetter med kycklingröra

Fyll baguetternamed salladsblad, tomat, gurka och kycklingröran. Cicci och jag spenderar dagen med att se Svartsjön och mumsa på dessa goda baguetter
Kycklingröra med curry

Kycklingröra med curry

Blanda alla ingredienserna i en bunke och rör om väl. Kryddor efter egen smak. Denna röran håller nästan en vecka i kylen
Kycklingröra

Kycklingröra

En god röra att servera till bakad potatis eller i baguette. Smaka av med kryddorna. Kall Kycklingröra. En god röra att servera till bakad potatis eller i baguette
Kycklingröra sweet chili

Kycklingröra sweet chili

På skogsutflykten för någon vecka sen tog jag medbaguetter fyllda med en kycklingröra. Dela baguetter på längden, bre på smör och lägg på salladsblad och sen kycklingröran
Kycklingröra med soltorkade tomater

Kycklingröra med soltorkade tomater

Tycker du om bakad potatis med en god fyllning eller en baguette, så kommer receptet på en god kycklingröramed soltorkade tomater här

Kycklingröra

Passar till bakad potatis samt som fyllning i baguetter eller pitabröd. Smaka av med salt och svartpeppar
PicNic - Kycklingröra med mangorajja

PicNic - Kycklingröra med mangorajja

Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar
PicNic - Kycklingröra med mangorajja

PicNic - Kycklingröra med mangorajja

Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar
Kyckling currybaguette

Kyckling currybaguette

Skär kycklingen i bitar och stek den i en panna och krydda med salt och peppar. Till baguetten. Fördela fyllningen i bröden och garnera med gurka, tomat, apelsin och persilja