En hackad gul lök att fräsa med baconstrimlorna. Typisk Lotta-mat, det här gillar jag skarpt. En krämig och ganska mild ostsås som blandas med pasta, bacon, gul lök och broccoli
Lägg baconstrimlorna i en gryta. Strimla kött och bacon. Skiva löken. Smält smöret i stekpannan, lägg i baconet och bryn det lätt så att fettet smälter ur
Du kan fylla ruladerna med t ex finhackad, smörfräst svampelleransjovisfiléer och finhackad rå lökellerfinhackade rödbetor, finhackad gul lök och litet kaprisellerfinhackad persilja, dill och gräslökellerfinhackade katrinplommon som fått svälla i litet vatten och finhackade råa äpplenellerskivade oliver, råriven gul lök och krossad vitlökellerfinhackade tomater och finhackad gurkaellersenap och baconstrimlor
Bred först på chilisås och strö sedan på baconstrimlorna, lök och svamphack, ost och kryddor. Lite varmare har det allt blivit, det märktes nu i eftermiddag och när Håkan kom hem vid 19
Fräs baconstrimlor tills de börjar bli knapriga och släpper fettet. Pastasås och -röror äter jag vanligen till pasta som är platt eller ihålig, typ tagliatelle, farfalle, rigatoni osv
Stek baconstrimlor och lök. Godmorgon, torsdag idag och dagarna bara svischar iväg. Idag blir det jobb som alla andra dagar, lite sovmorgon så jag hinner kika in här till er och tipsa om en riktigt god fiskgratäng