Jag kom på lite i all hast att jag ville bjuda på dessa snurror så jag tog det jag hade hemma – i den ena varianten hamnade ost och bacon och i den andra blev det röd pesto, salladslök och ost
Skär baconet i bitar och stek det knaprigt. Skär baconet i bitar och stek det knaprigt. 400 g pasta1 pkt bacon (140 g)1 dl pesto150 g fetaost. 1 pkt bacon. 1 dl pesto
Stek bacon o kantareller. Rör ihop Cream fraiche grädde fonden o peston. Lägg dom färdiga kycklingbitarna i en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller
Häll av vattnet och blanda i pesto, bacon och lite grädde. I det här receptet skriver jag inga mått, utan du kokar så mycket pasta och steker så mycket bacon som du vill ha
Kycklingfilé fylld med hemlagad pesto samt inrullad i bacon. Lägg ihop och rulla runt baconskivor. Servera extra pesto att blanda ner i pastan och lite riven parmesan att strö över
I kylen fanns potatisgnocchi som kokar på två minuter, bacon och lite annat smått och gott. I en annan kastrull smälte jag smöret, hällde i grädde och pesto
Krydda med salt och peppar och linda baconet runt om. Gör en ficka i varje filé och fyll med pesto. 1 paket bacon. 4 msk pesto. 1 paket bacon. 4 msk pesto
Ta fem baconskivor och linda runt kycklingen så att öppningen stängs. Kyclkingfiléerna ska skäras en skåra i från sidan, inte helt igenom men så att mozzarellan, peston, löken och creme bonjouren kan stoppas i