70 g färsk babyspenatblad. 70 g färsk babyspenatblad. Hej fredag, välkommen tillbaka ska du vara. Visserligen är fredagarna i vårt kök dedikerade åt pastamiddagar men det hindrar ju inte att vi svävar ut lite grann, då och då
200g (ca) färska babyspenatblad. 200g (ca) färska babyspenatblad. Det är inte lätt att som jag, en grå helyllesvensson, ständigt sukta efter lite exotisk maträtter och smaker
Nu är det bara att lägga upp, gärna på varma tallrikar, den tapenadebakade laxen med lite ugnsrostad timjansdoftande mandelpotatis, en syrlig dijonsenapscreme och lite fräscha babyspenatblad
4 - 6 stora rödbetor2 paket babyspenatblad à 65 g - eller någon blandad mix om du föredrar det1 paket Halloumica 100 g blåmögelost, ex vis Saint Agurca 2 msk dadelbalsamsirap eller fikonbalsamsirapfröströsselSkrubba rödbetorna och koka dem mjuka i saltat vatten. 2 paket babyspenatblad
Idag försöker jag köra en lågkaloridag och har mest druckit en drink bestående av egen sallad, lite tomater, några jordgubbar, 1/2 citron, 5 cm gurka, babyspenatblad och en avokado
70 g babyspenatblad. 70 g babyspenatblad. Rawfood. -). Jag har provat rawfood ett par veckor, och det är helt fantastiskt gott och mättande och magen mår bra och jag känner mig sååå nyttig