Skala och grovriv löken. Idag blir det recept på vegetarisk festmat i form av smarriga vita bönbiffar, serverade med tzaziki och ugnsstekt potatis (smaksatt med ajvar relish)
Kör kikärtor, bönor och lök i matberedare till en grynig massa. Efter att ha kikat runt på några olika recept för inspiration skapade jag detta receptet på veganska bönbiffar
2 vitlökar. 1 röd lök. 2 vitlökar. 1 röd lök. Älskar du vegetarisk mat. Då ska du hålla utkik på Nicklas Kokbok för om någon dag kommer jag ett berätta om ett projekt jag är involverad i
Skala & finhacka löken. Vi bjöd på dessa smakrika bönbiffar, med spenat, paprika och fetaost. Blanda de mosade bönorna med ägget, lök-paprikafräset, saltet, kryddmixen och osten till en grov smet
½ finhackad gul lök. Bönbiffar. Kör bönor, lök, vitlök och ägg i en matberedare. ½ finhackad gul lök. 2 finhackade vitlöksklyftor. 2 finhackade vitlöksklyftor
Skala och grovriv löken. Bönbiffar la Lindström. 1 liten gul lök. 1 liten gul lök. Ibland kan det vara trevligt med lite vegetarisk husmanskost som omväxling till alla spännande och kryddiga maträtter som vi käkar
fint hackad purjolök. Vi kan ju säga att det har svurits mer än en gång i vårt kök när vi testat olika recept på bönbiffar och hur många av dessa som förvandlats till bönröra i stekjärnet vill vi inte ens tänka på
Kyl löken - (gäller om man ska förbereda smeten ett tag före. Vegan Bönbiffar Garam Masala. Lägg vitlök, soltorkade tomater, spenat, persilja och löken