Jag tycker om att confitera, vilket passar bra med t ex anklår, griskinder eller t o m svamp. Det senaste jag provade att confitera var vitlök efter att jag hade sett ett recept i Bon Appetit, men det var med smör och kändes lite vanskligt, så jag använde olja istället
Stekte försiktigt lätt finskuren vitkål och mindre bitar av purjolök i smör tills den mjuknat något, kryddade med salt och vitpeppar från kvarn och glaserade allt med ett par skedar flytande honung
Lägg anklåren med rivet skal från två apelsiner samt svartpeppar i en plastpåse. Örtsmör. Anklåren. Mixa smöret med pinjenötter och dragon i en matberedare
Torsk med ägg, brynt smör och pepparrot09. Kokt torskrygg med skirat smör och riven pepparrot13. Stekt anklår (eller kycklinglår) med tryffelpotatismos, bladsallad och senaps-,vitlöksvinägrett 19
Annarst står Sole Menuniére med kapris på menyn, alternativt för karnevorerna Ankbröst med confiterat anklår, toppmurkelsås och tryffelpotatis , Tournedos Rossini och Chateaubriand