Toppa gärna med lite parmesan. Jag vet i alla fall att mina barn fullkomligt älskar bacon och ärtor, så varför inte slänga ner det tillsammans med pasta och pastasås
eventuellt nyriven parmesan för den som vill. En påse ärtor är alltid bra att ha i frysen och den laktosfria grädden har förutom sin goda smak och mildhet mot magen den fördelen att den håller länge
I och för sig är det ju inte klassiskt att använda prästost i stället för parmesan heller. Jag åt risotton med knaprig bacon och ärtor, fullt tillräckligt för mig
Mixa kokta ärtor tillsammans med riven parmesan, citronsaft, örter, salt och peppar till en ärtkräm. Koka ärtorna i lättsaltat vatten och slå sedan av vattnet
Till detta blev det potatismos och en ärtröra, man blandar rumstempererade gröna ärtor med vitlök, salt, peppar och avocado, mixar ihop och lägger under fisken
Den härliga svampsmaken tillsammans med en härlig parmesansmak är svårslaget. Risotto med kyckling, svamp och ärtor är en otroligt god risotto som verkligen får det att vattnas i munnen på mig
Tillsätt riven parmesan men spara lite till garnering. 1200 g gröna ärtor (frysta). 175 g parmesan, finriven. 1400 g spaghetti 200 g gröna ärtor (frysta) 75 g parmesan, finriven 500 g kokt skinka på bit 2 dl vispgrädde 25 g smör 1 krm svartpeppar 1 krm salt 1 dl vatten från pastakoketSmält smöret i en stekpanna. Lägg ner frysta gröna ärtor och rör runt, stek ytterligare 1 minut och häll sedan på vispgrädde