Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Denna äppeltosca gjorde jag för 3-4 år sen men jag minns fortfarande hur hela gick åt på direkten (vi hade vänner över på middag och denna var efterrätten)
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Nu till äppeltoscan. Fransk äppeltoscakaka. Har äntligen slagit mig ner i soffhörnan för att se på Hela Sverige Bakar och för att skriva ner ett baktips inför helgen
Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker, och rör ner i smeten tillsammans med det smälta smöret