Igår hade vi en kompis över på middag och jag passade på att slänga ihop några äppelmuffins. kanel. Äppelmuffins är ju goda som de är i grunden, men de blir ännu godare om man toppar dem med smuldeg (eller crumble, kärt barn har många namn)
Men dessa är med smak av kardemumma och har en crumble som topping medkanelsmak. Jag har inte gjort dem tidigare utan brukar ju göra andra medcrumble på
Stek åppeltärningarna tillsammans med smöret, sockret och kanelen i ett par minuter. Vänd försiktigt ner de torra ingredienserna tillsammans med äggblandningen
Stek dem i smör, strösocker och kanel. Jag tycker att detta recept var väldigt bra där resultatet blev saftiga, smakrika muffins med mjuka äppelbitar i
Stek dem i smör, strösocker och kanel. Nu i dessa äppeltider så gäller det att komma på vad man ska göra med alla äpplen man har och dom här muffinsarna är ett utmärkt förslag
Stek på dem i smör, socker och kanel. Har dock lite ångest att jag inte hunnit med att ta tillvara på alla äpplen, nu kan jag stilla mitt dåliga samvete med att jag iallafall har tagit hand om två stycken
Det luktar kanel i hela lägenheten nu och jag gillar det verkligen, det luktar ju bullar. Nu är det klart och det blev scones, äppelsnittar och Roy Fares äppelmuffins
äppelmuffins,. Jag gjorde ju rabarbermuffins medcrumble igår och de blev så goda att jag bestämde mig för att göra en variant med äpple och kanel också som man kan äta till kvällsfikat