Små parmesanostpajer till förrätt 4 st. ca 2 dl riven parmesanost från bit. Grädda i 200 grader i ca 15 min eller tills pajerna fått fin färg och äggstanningen stannat. ca 2 dl riven parmesanost
Häll försiktigt på äggstanningen. 2 dl riven parmesan. 2 dl riven parmesan. När jag sitter och tittar igenom sommarens foton hittar jag saker jag helt glömt att blogga om
Blanda till sist samman äggstanningen och slå över. Strö över parmesanosten. IngredienserPajdeg150 gr smör3 dl vetemjöl4 msk vattenFyllning1 paket bacon (140 gr)150 gr grön sparris70 gr färsk riven parmesanost2 msk pinjenötter, torrostadeÄggstanning3 st ägg2,5 dl grädde (valfri sort)1 krm salt1 krm svartpeppar1/2 tsk paprikapulverGör så härDela ner smöret i bitar. 70 gr färsk riven parmesanost
Grädda mitt i ugnen 15–20 minuter, tills äggstanningen har stelnat. Gratinerad hummer med basilika- och parmesansmör2 port1 hummeren klick smör0,5 tomat8 basilikablad1 liten vitlöksklyfta1 dl riven parmesanostsaltBlanda ihop kryddsmöret. Parmesankorg med räkor & pesto4 st3 dl grovriven parmesan200 g skalade räkor (500 g oskalade)ruccola4 msk pinjenöttercitron till garneringPestosås. 3 dl grovriven parmesan