Känn med en provsticka i mitten, äggstanningen ska vara fast och inte vattnig. Definitivt inte om det är så goda grejer som den här gratängen med squash och keso som hamnar på tallriken
Sedan häller du över äggstanningen och brer på keson överst. Sänk värmen och smula ner oreganon (kan låta mycket med ½ dl men det ger en jättegod smak)
Jag häller på äggstanningen separat innan tillagning. Nyttig pajdeg med grövre mjöl och keso. Det är så sinnessjukt gott med en krämig ostpaj med valfri fyllning
Passera keson och vispa samman den med ägg, saffran, salt och peppar. Klä en pajform med degen. Skiva potatisarna och bottna det förgräddade pajskalet med dem
Testa även att variera andra favoritpajer medkesoblandningen istället för äggstanning. Att använda kesoblandningen istället för äggstanningen är verkligen gott och blir ett bra alternativ till de vanliga pajerna
Häll äggstanningen i pajskalet och lägg i den frästa löken och svampen. Dock tycker jag att min sojavariant med sesamfrön är snäppet godare än vanliga pajdegar