Den här ägglådan kom jag på när vi hade ägg som var lite väl hårdkokta. Det här var ett perfekt sätt att göra äggen både godare och festligare och jag kommer servera denna ägglåda snart igen
Tips 6 – en ägglåda. God morgon. Idag delar jag med mig av lite julklappstips på grejer som jag gillar och använder mer eller mindre dagligen och har gjort så länge
Barnen är glada att de har påsklov och jag njuter av att jag bara har en 3-dagarsvecka framför mig på jobbet eftersom jag har tagit ledig på skärtorsdag
En superenkel ägglåda, som egentligen är äggstanning i form, som vi har varje påsk. Av nån anledning så missade jag att fota ägglådan men den ser ut precis som man kan förvänta sig
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva de hårdkokta äggen. Skölj och ansa purjolöken och sjud den i saltat vatten (4 dl vatten + 2 tsk salt) ca 3-5 min