Ägg med kaviarcrème
Samtal kring middagsbordet
Samtal kring middagsbordet

Ägg med kaviarcrème

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 ägg
  • 2 salladslökar
  • 4 rädisor
  • 1 ask smörgåskrasse
  • Kaviarcrème
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 1 dl kaviar

Beskrivning

    Välj gärna kravmärkta ägg, de har oftare gulare äggula. Äggen kan förberedas och garneras i god tid.

    Lägg ner i äggen i en kastrull, fyll upp med kallt vatten. Låt äggen sjuda 5 min när vattnet kokat upp. Kyl äggen snabbt i kallt vatten. Skala och dela sedan äggen på längden.
    Skiva salladslök och rädisor tunt. Blanda alla ingredienserna till kaviarcrèmen.
    Ställ äggen på ett fat och ringla över kaviarcrèmen. Garnera med rädisor, salladslök och krasse.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.