Vispa ägg och socker ordentligt pösigt. Jag gjorde smörkrämen på laktosfritt smör, riktigt smör. Jag fortsätter mitt semesteruppdrag, att hitta bra recept som är glutenfria
Lägg dem i en smord pajform. Vispa upp äggen lätt och tillsätt grädden. Ringla den återstående halva matskeden över och lägg sist på det hyvlade smöret
Mixa ihop ägg, grädde, salt och vitpeppar, och häll över pajen. Har du inte behov av glutenfritt och laktosfritt tar du din vanliga pajdeg, och använder vanligt smör och vanlig grädde
I konsistensen känns brödet lite "äggigt" men med goda tillbehör till är det mer än okej. Idag har jag prövat ett recept som både är gluten och laktosfritt
Vispa ägg och socker vitt och poröst. Laktosfritt smält smör, kokosflingor till formen. Blanda maizenamjöl, bakpulver och vaniljsocker och sikta ner det i äggsmeten
Rör ner äggen. 2,5 dl glutenfri mjölmix. 3 st ägg. 150 g laktosfritt margarin eller smör. 2,5 dl glutenfri mjölmix. 3 st ägg. 150 g laktosfritt margarin eller smör
Vispa ägg och socker poröst i en bunke. Blanda smör och mjölk och rör ner det i äggsmeten. Chokladrutor med vaniljglasyr (Glutenfria och laktosfria)Ca 30 st. 4 ägg3 dl strösocker150 g smör (laktosfritt)1 ½ dl mjölk (laktosfri)2 tsk vaniljsocker¾ dl kakao2 ½ tsk bakpulver1 tsk fiberhusk4 ½ dl glutenfri mjölmix. Glasyr1 msk vaniljsocker4 1/2 dl florsocker75 g smör (laktosfritt)2–3 msk vatten. 4 ägg. 4 ½ dl glutenfri mjölmix
Rör ner äggen, ett i taget. 300 g rumsvarmt laktosfritt smör eller margarin. 140 g glutenfritt havremjöl. 2 äggulor. 125 g rumsvarmt laktosfritt smör eller margarin. 2 ägg. 300 g rumsvarmt laktosfritt smör. 140 g glutenfritt havremjöl. 2 äggulor. 125 g rumsvarmt laktosfritt smör. 2 ägg