Today you get the recipe for the zucchinipatties I served with the cabbage gratin. Idag får ni receptet på zucchinibiffarna jag serverade med kålgratängen
Ricotta makes these patties soft, creamy and gives a melt-in-your-mouth feeling. Ricotta gör dessa biffar mjuka, krämiga och ger en smälta-i-munnen känsla
Grate the zucchini and and squeeze out moisture, then combine it with the remaining ingredients. Then I recommend you to make these easy made patties that are cooked in the oven and please make a bigger batch at once, so you have for several days
Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar med zucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Place the grated zucchini in a fine mesh strainer over a bowl. In a large bowl, combine the zucchini, spinach, feta, herbs, eggs, scallions, and garlic
2 stora zucchini. Skölj squashen och dela på längden. Skrapa ur kärnor och lite av köttet med en sked. Lägg upp squash-halvorna på en plåt med aluminiumfolie och ställ in i ugnen i 175°C i ca 10 minuter
Skär auberginen och zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Gratinerad zucchini är en underbart smakrik rätt, trots parmesanosten är den relativt kalorisnål. Vill man skulle man kunna servera den gratinerade zucchinin som ett tillbehör till en köttbit, som en contorni i Italien
In a large bowl, combine ricotta, spinach, artichokes, parsley, mozzarella, garlic, and egg. Lightly sprinkle one side of zucchini with salt, then flip, and sprinkle with remaining salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.