TV-programmet Plus på SVT gjorde ett test avkaviar nyligen och Kalles Kaviar fick bästa betyg av smakproffsen medans ICA blev vinnare med sin egen sort när man frågade folket
Yakinuki från japan har jag blivit bjuden på förr men aldrig gjort själv. Nästa gång kommer jag dock göra egen marinad som det verkar finnas en uppsjö av olika varianter på
-( Jag har tidigare berättat om Bärby självplock som inte ligger så långt ifrån där jag bor. har gett upp odling av kål eftersom jag alltid får mängder av kålfjärilslarver och jag har ingen lust att tampas med dem
Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket till wienerbröd i utmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
Tag vad du haver kvar från ostbrickan. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Ta från värmen och rör ner jordnötssmör. Ibland hittar jag recept som jag tänker, vad bra, då kan jag göra slut på lite av varje av de slattar som finns i skåpen
Just det där med kalljäst är verkligen vår melodi, att stiga ur sängvärmen efter en skön sovmorgon, flytta bullplåten från kylen till ugnen och en stund senare njuta av varma bullar till en kopp java
Salta, peppra och smaka av med cayennepeppar. Pensla med äggulan och strö över havssalt efter smak. 2 tsk havssalt. Smördegsstänger150 g färsk smördeg 150 g färskost med vitlökssmak 1 äggula 2 tsk havssalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.