Luftiga och barnsligt goda munkar gjorda på balkans vis. Du kan behålla munkarna neutrala och pudra dem med massa florsocker eller fylla dem med något gott
Ta upp munkarna med hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Fritera 3-4 munkar åt gången, vänd efter en stund och fritera på andra sidan, ca 1-1,5 minuter/sida
Ljuvliga munkar som smälter i munnen. Ca 3-4 dl räcker för att fylla 10 munkar generöst med fyllning. Lägg i några munkar åt gången och fritera dem på varje sida ca 2-3 minuter eller tills de fått fin färg. Ca 3-4 dl räcker för att fylla 10 munkar generöst med fyllning
Arabisk afton med grillning. Ljumma kvällar med solnedgång måste bara innebära arabisk afton. fyrkantig och vit) servis såg lite blek ut för att kunna låtsas tillhöra en arabisk afton, så jag fick pimpa duktningen lite
Ta en halvstor glas och tryck på degen tills du får dem som runda ringar, och sedan ska man göra små runda ringar inuti degen så att den får dem formen som munkar har
Blev så sugen i går på att baka munkar när jag såg Simonas magiska bilder. Tänkte att jag skulle göra dem i miniformat nästa gång, perfekt till kalas för munkar gillar ju alla
zatar eller sumac (finns i butiker som säljer arabiska specialiteter, men kan uteslutas). FoulTärna tomat och hacka lök, salladslök, vitlök, persilja och chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.