Allaälskar den tårtan när äter man för första gång mankankännasmak och doftavapelsin i munnen, det är söt, lite sur och jätte mycket gott heheh och mankandekorera som man vill
Här är min variantmed ännu godare (än originalets) chokladglasyr. Nu harjaginhandlat den underbara boken "Apieceofcake" - Leila Lindholms favoritbröd och bakverk
TastyHealth är den jaghittarmestinspiration hos vad gäller sådana här grejer menAnnie och Vevve är också duktiga på attexperimenterafram både nyttiga och smaskiga grejer
Morgonen startademedmüslibakav två sorters müsli. Åh, idag skiner solen och det är så härligt. Det är väldigt enkelt attsvänga ihop och har en god smakkombomedtorkade fikon, nyponskalmjöl, päron, äpple och syrlig fil
Han är en utmärkt person på alla sätt och vis men just idag är han bäst för atthan kom hit och fixade min diskmaskin, vilken var väldigt näraatt döden dö
* Kokossmör (coconutbutter eller creamed coconut) kan du göra själv genom attmixa kokosflingor till smör (eventuellt med lite kokosolja för atthjälpa på traven)
Fyll skaletmedbärblandningen och strö över havretoppningen. Vi hade lite lingon och blåbär som måste användas, så jagkonsulteradegenastLeila Linholms APieceofCake, där jaghittadeföljande recept som verkadelovande
En morgonrutin jagbrukarköra stenhårt med så här års när förkylningarekar runt varje hörn är attsvepa i mig denna ”wakeme up shot” som innehåller citron, ingefära och äpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.