Inte mycket, men gott var det i alla fall. I marinaden finns den kinesiska kryddblandningen Five Spice, vilken jag hittade på Daglivs i Stockholm, men man kan förstås göra sin egen eller kolla in asiatiska butiker
Det som dessutom är bra med denna dessert är att du kan göra en sats och sedan ha den i kylskåpet liggandes i ett antal dagar och servera när grannarna/kompisar kommer över för fika, när du vill ha en bit att käka på när du sitter och dricker ditt eftermiddagskaffe, eller när du vill ha en bit att mysamed till fredagsmyset
Blanda därefter i smör, mjölk, grädde, salt och peppar. Rimmad sej med potatis- och blomkålspuré, confiterat sidfläsk, vinteräpplen och cidersåsDet var resultatet av fredagskvällens halvambitiösa matlagning
Det samma gällde den kräsmagade maken. Jag fick en servett med så mycket ål jag kunde hålla i en hand. Ibland fick vi åka långt bort med bilen, en gul lada
Ett annat plus är att det är mycket crunch i müslin, vilket i alla fall gillas av mig. Ta hand om er. Morgonen startade med müslibak av två sorters müsli
(a great way to use up leftovers andmake the pancakes more filling). Perfect everyday food when you crave something warm and comforting andyou have very little time
Jag blev kär i den här små söta kakan för första gången när jag ser dem Cristina, from Buenos Aires to Paris blir jag riktigt intressant i den här kakan, den gröna färg av kakan som dekorera med de röda hallons gör min hjärta rasande hehe, de blir söta och riktigt smarrigt tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.