Krydda med salt & peppar och annan valfri krydda (jag hade chilikrydda och paprikakrydda). Dela kycklingfiléerna i bitar, så du får lite tunnare filéer
Krydda med salt & peppar och annan valfri krydda (jag hade chilikrydda och paprikakrydda). Detta recept på Kyckling finns sen tidigare på bloggen, passade fint nu i LCHF tider… wokade snabbt lite grönsaker till samt rörde ihop en Myntasås
Röd quinoa med kokosstekt grönkål och grillad kyckling. Imorse fick jag med min syrra på morgonpromenaden, med lovord om att kylan inte kommer kännas om hon klär på sig ordentligt, tydligen är hon inte lika härdad som en annan som måste pallra sig igenom dessa promenader lite titt som tätt
Smaka av med salt och peppar. Strimla kyckling. Tillsätt sherry och hosinsås och stek ytterligare ett par minuter, tills kycklingen är lätt genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.