Skär kyckling i tunna små skivor. Krydda med chilipeppar och tillsätt sesamfrön efter smak. Häll i olja i wokpanna och stek kycklingen och grönsakerna på ganska hög värme ett tag, sänk om maten börjar bli bränd
Kung pao kyckling (eller räkor) brukar räknas in som en av de mest populära rätterna från Sichuan. Wokadmed chili, lite jordnötter och sånt i en soyabaserad sås
Dela kycklingfiléerna i bitar, så du får lite tunnare filéer. Krydda med salt & peppar och annan valfri krydda (jag hade chilikrydda och paprikakrydda)
Strimla kyckling. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt sherry och hosinsås och stek ytterligare ett par minuter, tills kycklingen är lätt genomstekt
Kung pao kyckling (eller räkor) brukar räknas in som en av de mest populära rätterna från Sichuan. Wokadmed chili, lite jordnötter och sånt i en soyabaserad sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.