Wienerschnizel Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 skiva(or) kalvinnanlår , ca 120 g styck 1 odefinierad mjöl , till panering 2 st ägg , vispade 1 odefinierad ströbröd , till panering 1 odefinierad matolja , till stekning Till servering 1 odefinierad citron(er) 1 odefinierad gröna ärtor 1 odefinierad Rödvinssås 1 odefinierad potatis(ar) , kokt Köp receptet www.tasteline.com
Wienerschnitzel med röstiWienerschnizel. Rösti. Riv skalad och kokt potatis på rivjärnets grova sida. Salta och peppra och blanda runt www.koket.se
Mera Berlin Steve beställde wienerschnizel (blev tillslut tre under resan) som var stor som en stekpanna. Här får ni äntligen fler bilder från vårt fantastiska veckoslut i Berlin, utan någon större röd tråd Finlandssvensk i London
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.