Kale Chips, so crazy good. The best and most delicious way is to bake them in a low heat to get better control, because I promise you that it's not a funny story with burnt kale chips
Kale chips have been really in lately, and everyone has certainly tried to do their own. I have only eaten store bought kale chips before, until I recently made my own
Krydda med salt, peppar, rivet lime skal och pressa limesaften i. Blend the kale in a food processor or chop it very finely, until it has a pesto-consistency
Skär kinesisk kale i bitar. Lägg i kinesiska kale och stek den ca 1 minut. 400 g kinesiska kale. Hetta upp en stekpanna med oljan, vitlöken, chili och fräs 10 sekunder
Ingredienser2 portioner220g makrill i burk400g kinesisk kale skär i ca 4 cm bitar3 röda chili hackade2 klyftor vitlök hackade1 msk fisksås1 msk sojasås1 msk socker2 msk matoljaGör så här. Lägg i kale och stek den ca 1 minut
Såå gårdagens middag var ett stort NOM, det är inte en hemlighet att vi äter mycket pizza i denna familj och då menar jag hembakad pizza men jag tycker det är så enkelt att slänga ihop en deg och sen toppa med godsaker
Serve the soup with caramelized onions, kale and toasted bread crumbs. Caramelized onions and kale. a large handful of kale (any kind), tough stems removed and leaves torn into smaller pieces
kale. Har du hört om #helasverigerullar. Vi pratar om sushi. ) Jag fick hem ett paket från Blue Dragon med sushi ingredienser och idag vill jag dela med mig av mitt recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.