Jag gräddade bara ena sidan och lade på ost direkt i stekpannan, tills den smälte och lade sedan på den frästa spenaten/svampen och toppade med lite tomat och pressade citron över
Chili och vitlöksstekt svamp525 g champinjon, färska och i skivor 2 msk olivolja 30 g smör 1 klyfta vitlök 2 röda chilifrukter, finhackade 1 kruka färsk persilja salt peppar
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.