Servera med tagliatelle. Sköna söndag idag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligeniskall så jag har hållitmiginomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Härligapåsktider med massor av god och vårlik mat på borden. En färgglad och fräsch pasta med varmrökt lax i en krämig sås med soltorkade tomater och basilika kan bara intebli fel
Testade ett recept från tasteline som blev ganska gott. Kanske lite mer kryddor skulle ha passat, men jag tänkte för en gångs skull följa receptet fullt ut
Koka pastan i lättsaltat vatten enligtanvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i ett durkslag. Skär kasslern i tunna skivor och stek hastigti en stekpanna med lite matfett
Till den gjorde jag en krämigädelost/kycklingsås med riven parmesan över. Jag skar kycklingfilenibitar och gjorde min enkla ädelostsås till, observera att såsen inte får koka bara sjuda, annars skär den sig
Servera tagliatellen rykande het, toppa med några basilikablad. Lägg allt i en skål. Blanda ner basilika, persilja, pressad vitlök, citronskal och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.