Förra året blev jag inspirerad av Josefin då vi körde FF samtidigt, att koka kycklingfiléer och ha i kylen, bara att värma med den kolhydratkällan man vill och lägga till grönsaker
Klickar ut röran på tallrikarna och lägger på den stekta filén. Ett knyte bönspagetti. Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta. - Läs hela inlägget här 2 stycken
Denna läckra recept är en av minafavoriter. Jag är inte jätte förtjust ikyckling, men om man kan tillaga det rätt är det förmodligen en av de mest godaste kött någonsin
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.