Dela bröden i halvor eller i skivor. Grilla dem tills de får färg. Smaksätt smöret med pressad vitlök. Bred smöret på det varma brödet och strö över salt
600g Strömmingsfilé8st Förkokta potatisar av större modell, skivade1st Gul lök, skivad i halvmånar4msk Osaltat smör1dl Rökt kaviar2msk Finskuren gräslök2msk Finskuren dill3st Ekologiska ägg1dl Standardmjölk1,5 dl Grädde0,5dl Västerbottenost1/2st Citron, saften avSalt & peppar från kvarnSåhär kan man göra
350 g strömmingsfilé. Smörj en ugnssäker form. Klipp bort ryggfenorna på ström-mingen. Rulla ihop strömmingarna med den köttsidan utåt och lägg dem tätt i formen
600 g strömmingsfilé. Lägg filéerna med köttsidan uppåt och strö på salt och dill. Rulla ihop filéerna med köttsidan inåt och lägg dem tätt i en smord ugnssäker form
600 g strömmingsfilé. Gör så här. Skölj strömmingen hastigt i kallt vatten och klipp bort ryggfenan. Lägg ut filéerna, torka dem lätt med papper och salta lätt
600 g strömmingsfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g strömmingsfilé 1 dl rågmjöl 3 msk Arla® Svenskt Smör salt vitpeppar Fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.