Vitlöksgravad strömming II
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g strömmingsfilé
  • 1 dl ättiksprit, 12%
  • 1 liter vatten
  • 3 msk salt
  • 1 tsk svartpepparkorn, grovstötta
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 2 tsk honung, flytande
  • 1 msk citron, pressad saft och 1 tsk rivet skal
  • 1/2 dl blandade örter; dill, persilja, gräslök
  • 2 krm salt
  • 2 krm vitpeppar, nymald
  • 50 g löjrom
  • dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.