Idag tänkte jag tipsa om några trevliga vita viner som vi gärna bjuder på här hemma. Jag har också lagt in tips och länkar till några passande recept som finns i bloggen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Några omrörningar för mycket och smeten kan vara förstörd, så var försiktig. Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Stek dem på medelvärme i oljan i några minuter per sida. Idag blir det recept på vegetarisk festmat i form av smarriga vita bönbiffar, serverade med tzaziki och ugnsstekt potatis (smaksatt med ajvar relish)
Blåbär ochvita choklad crumble-rutor. Jag har aldrig varit med om en sommar med så mycket blåbär och jag har förstått att det inte bara är jag som upplever detta
Vi bjuder er på en giftgrön drink och till den några olika matförslag från vårt receptskafferi. Så, då är ordningen återställd i världen och det är åter fredag och dags att fira helg
Eller i alla fall några dagar till. Att tillsätta vita bönor gör att du får med lite nyttiga kostfibrer, ökar proteininnehållet plus att du får en större volym för en billigare peng
De ska väljas med omsorg och användas med andakt. Några muggar är "mina" andra är någon annans. (Kaffekoppar har jag däremot flera av varje sort, och ganska många sorter
Grahamsrutor med morötter ochvita bönor. Brödet är fantastiskt gott och har ett bra innehåll och det är roligt att se att stora brödtillverkare vågar vara nytänkande när de plockar fram nya produkter
De håller sig några dagar i kylen. Tärnade rödbetor med stora vita bönor och bladspenat. Sen är det bara att ta fram en eller två och göra något annat av de
Att använda sig av naturens egna sötsaker såsom torkade dadlar, russin, bananer, aprikoser eller plommon är ett hälsosammare alternativ till det vita sockret eftersom de till skillnad från vitt socker innehåller näringsämnen som vitamineroch fibrer
Jag har fortfarande inte hittat torkade stora vita bönor att koka själv, vilket jag gör med alla andra bönor och linser jag äter, så jag köper faktiskt färdiga
Rör i den vita chokladen och låt den smälta. Vita. Koka upp grädde och smör i en kastrull. Forma tryffeln till ovala kulor och rulla de vita i florsocker och de bruna i kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.