Vit mjuk chokladmousse toppad medjordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vitachokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Vitchokladmousse. Ägg blandat medvit choklad. Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. MarineradejordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag. 150 gram vit choklad. 8 st hackade basilikablad
Prova vitchokladmoussemedbalsammarineradejordgubbar och avgör. Eller servera den vitachokladmoussenmed frukt eller bär och ät balsamgubbarna med lite vaniljglass
Chokladmousse. Vispa grädden lätt med det rivna limeskalet. Placera en klick chokladmousse ovanpå. 1½ dl grädde, 100 g vit choklad, rivet skal från 1/3 lime
Toppa chokladmoussenmed de limemarineradejordgubbarna och garnera med citronmeliss eller mynta. Denna dessert passar perfekt att göra nu till sommaren med färska, goda jordgubbar
Chokladmousse. Vispa grädden lätt med det rivna limeskalet. Placera en klick chokladmousse ovanpå. 1½ dl grädde, 100 g vit choklad, rivet skal från 1/3 lime
Kläm ur vattnet ifrån gelntinbaldet och blanda (vispa) den med den avsvalnade grädden. Servera med färska jorgubbar(eller andra röda bär) och choklad/kolasås
Till dessert på nyår gjorde jag chokladmousse på vit och mörk choklad som jag serverade i glas och toppade medlimemarineradejordgubbar och dekorerade med chokladhjärtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.