Salt & peppar. Så här gör du. Dela majskolven på mitten. Skär längs med så att alla majskorn lossar. Stek i olivolja i varm panna tills de fått fin färg
Quesadillas med tillbehör, 1 port. Fett 31 g Quesadillas med tillbehör, 1 port. Fredagsmys, torsdagsgotte, comfortfood eller bara lite feelgood, det finns kvällar då det känns som man vill vara lite extra dekadent och bara "unna sig"
Quesadillas provade jag första gången på ett tapasställe i stan för många år sedan. Fritera dina quesadillas i oljan på medeltemperatur tills de fått gyllene färg
För några veckor sedan gjorde jag quesadillas till middag, så himla gott och lättsamt. Stek quesadillasen i en torr stekpanna på medelvärme, några minuter på varje sida, till de fått en fin färg och osten smält
Krydda med Örtsalt*, Chili* & Citron*. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Quesadillas. 1. Sätt ugnen på 100 grader. 2. Guacamole. Mixa samman avokadokött, en liten vitlöksklyfta, olja och limeskal- och saft till en röra med hjälp av en stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.