Känner ni, precis som jag att tidenintealltid räcker till på vardagarna. Att nivill äta något gott efter jobbet, men att tid och inspiration kanske saknas
I samarbete med Rubin förlag ordnar mat. en tävling där du som läsare nu har chans att vinna ett exemplar av dessa fina böcker (se recension nedan), ”Adriansskafferi-familjens kokbok” eller ”Adriansskafferi-familjens bakbok”
Därefter drar jag en vinnare som får boken skickadtillsiginnan jul. Kopierabilden ovan och publicera den på din blogg, kom ihåg att länka tilltävlingen
Vinnareimin och Ta Fram Det Bästas recepttävling utsedd. Boxen innehåller bland annat de smakförhöjare jag själv fick använda i Cook-off tävlingen och köksredskap som gör det möjligt att laga en egen riktigpangmiddag
Ingredienser. Koka ris. Hetta up en gryta och stek kyckling,bacon,lök och champinjoneri smör. Tillsätt ketchup och vitlök när kycklingen fått lite stekyta
En kruka bladpersilja. Bryn kycklingeni smör och lägg i slow cookern (eller vanlig gryta). Bryn salladslök, vitlök och schalottenlökar och lägg i grytan
Här kommer liteföre/efter-bilder samt bilderfråntävlingen (som jag och David tyvärr inte kunde åka till utan David skötte coachningenvia telefon och mail)
Jag drar fyra vinnare på söndag kväll. Frågorna är formulerade utifrånminaintressen, och jag gynnar skamlöst de läsare som hängt med en stund, och känner till vad jag tycker om
Hej min vän. Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
När vi hade middagsgästeri helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vihittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.