Fräs dem mjuka i smör i en panna. Strö över persilja. 300 g champinjoner. 1250 g vitkål. 12 dl Kelda® matlagningsgrädde. 1½ dl hackad färsk persilja. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g champinjoner 250 g vitkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk svampfond ½ msk majsstärkelse ½ dl hackad färsk persiljaSkivachampinjonerna och strimlavitkålen. 1Tillsätt grädden, fond och majsstärkelse. Rör om och låt koka ca 2 min
Perfekt för att göra litepanna cotta till dessert. Denna gång gjorde Emelieiordning dem. Jag kan kanske tycka att panna cottan blir något hård och lite fadd i smaken
Spritsa ut körsbärskräm på panna cottan. Koka upp grädde och mjölk med vaniljstång och socker. Rör sedan ner gelatinbladen och när det hela svalnat något, rör ner yoghurten
Lägg vinbär ovanpå panna cottan och smula över kakorna. Blötlägg gelatinbladeni kallt vatten. Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner gelatineti kastrullen
Här kommer den första som är pannacotta som jag serverar imin farmors sherryglas som jag fått ärva. Nyår har nu passerat och jag har inte bloggat på urlänge
Det blev denna gång en kreolsk panna, men en god korv som följde med i smakboxen. När man går mot en arbetshelg så gör man sigtilllite x-tra på en torsdag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.