Nu tillbaka i lägenheten i Stockholm efter en utflykt till Linköping måndag och tisdag för en mässa där vi varit och ställt ut och marknadsfört Skolverkets webbaserade handledarutbildning
Brrrrr, jag håller mig inne just nu, och sitter å funderar på vad veckan ska erbjuda i matväg. Den serverades tillsammans med marinerad kyckling, som tillhör en av min absoluta favoriter Receptet på kycklingen hittar ni här
Smaka av med vegeta och svartpeppar. Lite vegeta och malen svartpeppar. Servera biffarna och såsen med kokta sötpotatis (eller vanliga kokta potatis) och lite lingon
Från vårt kök får ni idag ett förslag på hur ni kan laga till en god middag medvildsvinskött, receptet är hämtat ur herr Mårtenssons favoritkokbok, "Det glömda köket" av Jens Linder
koka ihop rödvin med socker och vanilj, häll på urkärnade körsbär och låt vila över natten i kallt. Njut med en bit chokladkaka, vispad creme fraiche eller grädde, mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.