Vildsvin och potatiskaka med rödvins- och murkelsås
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vildsvin
  • 750 g vildsvinsfilé
  • Salt, peppar och viltkryddor
  •  
  • Potatiskaka
  • 1,2 kg varma och kokta potatis
  • 1 dl färska örter
  • 300 g smält smör
  • 1 dl vispgrädde
  • Salt och peppar
  • 1 dl riven ost
  •  
  • Rödvinssås
  • 1 msk smör
  • 2 gula lökar
  • 2 klyftor vitlök
  • 1,5 bit färsk rosmarin (eller 1 tsk torkad)
  • 2 msk socker
  • 2 msk kalvfond
  • 0,5 msk balsamico
  • 1 tsk maizena
  • 0,5 dl kallt vatten
  •  
  • Murkelsås
  • 1 gul lök
  • 1 dl hackade murklor
  • 1 dl vitt vin
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk kycklingfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.