Servera biffarna och sås med potatismos, sallad och lingonsylt. 5) Forma jämnstora biffar med händerna. 6) Stek biffarna på medelvärme i smör. 3) Koka ihop, smaka av och häll över biffarna. 4) Laga biffarna färdiga tillsammans med såsen i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. 1 kg Vildsvinsfärs
Den gamla klassikern som fått ny kostym är nämligen Biff Rydberg som ju vanligtvis brukar kockas till på oxfilé (här hittar ni ett recept på det), men som vi fick för oss att göra på filé av vildsvinskött
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Biff med bambuskott och champinjoner (4 portioner). 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff). Skriv ut 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff)
Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariska biffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biff med bambuskott. Vill man kan man tillsätta lite färska champinjoner i grytan, men här kommer min version på biff med bambuskott som är minst lika god som den på kinarestaurang - om inte godare
Forma till biffar/burgare och stek dem i matoljan på medelvärme ca 3-5 min per sida. Mixa bönor (du kan även välja andra bönor än just kidneybönor), vitlök, potatisar och morötter tillsammans med havremjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.