Vidare upptäckte vi det absolut bästa sättet att få njuta av frasiga pommes, tack vare Nigella. Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Visst är det något speciellt med årets första rabarberpaj. Jippi, nu kan vi göra paj. Jag gjorde en med ett härligt smultäcke och som vi åt hemgjord vaniljsås till
(Dagens bröd, som syns ovan, bakade jag på Saltås vete special vilket jag inbillar mig ger saftigare bröd än Icas ekologiska vete som jag ofta använder
Det bästa med en smörgåstårta är ju faktiskt att man kan göra den precis som man vill. Som jag har sagt tidigare så är hon helt klart en blandning av en prinsessa och Röjar-Ralph, hon röjer runt som en virvelvind och drar fram saker precis överallt, kladdar som en galning och ändå så är hon så otroligt vän och söt som en prinsessa
Jag vid Storsjön häromveckan. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
Har varit hemma med febrigt Troll idag, på eftermiddagen pysslade vi ihop dekorationer till kakan. Det är första gången vi modellerar med sugarpaste, oj så pillrigt att få ihop det
bästa julgodiset, julgod, recept på god fudge med vit choklad, recept på riktigt gott julgodis. Här håller vi på att lägga en lillskrutt som är klarvaken
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Vispa ihop färskost och grädde, och häll i formen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter. 2 st vitlöksklyftor
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.