Här håller vi på att lägga en lillskrutt som är klarvaken. Hacka chokladen. Rör sedan ned marshmallows i det smälta smöret under kraftig vispning tills allt har smällt till en jämn smet
Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen. Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 burk cantadou vitlök & örter (färskost) 125 g. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
och till det ett glasvitt, även om det "bara" är tisdag. Sila från vattnet med spara det. Så där ja, då har vi skrutit tillräckligt och går genast vidare i refrängen
Vidare upptäckte vi det absolut bästa sättet att få njuta av frasiga pommes, tack vare Nigella. Vi bjöd på lite matnyttiga Köpenhamnstips från vår julresa dit och lagade till två absoluta favoriter, ett superenkelt vitlöksbröd och en fransk löksoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.