Eftersom vi nu är så måna om er, våra fina läsare, så bjuder vi idag på ett tips på hur ni kan få njuta av goda nybakade bullar till frukost i helgen, eller mitt i veckan också för den delen
Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Tillsätt resterande ingredienser och häll upp i en burk med lock men skruva inte på locket
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Blanda ihop de torra ingredienserna och vispa ner i de blöta till en jämn smet utan klumpar. Visst, det andas ju mer brunch än kvällsmat men vad då, det gick jättebra
En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll. Det fick bli potatis och champinjoner på grillspett och lite sidfläsk som tilltugg
Detta upptäckte vi när vitill frukost imorse smaskade i oss resterna som fått dra sig över natten. En stor dag för oss och tiden går visst fort när man har roligt
Jodå, vi har fått en ny inneboende. Under gårdagen bubblade han till riktigt bra och nu ligger tre limpor, snittade efter bästa förmåga, nybakade på bänken därhemma
I lördags började vi pilla ut alla grejer ur köket. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med till en lackeringfirma i stan tidigt imorse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.