Vi hade det inte så knapert förr, det lär man förstå. Smakar som du har svår tandköttsblödnig och känslan av slemmigt frysskadat blött bröd på tungan ärpåtaglig
Ibland blir jag rädd och undrar vad det är för världvi lever i. Idag finns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalier i maten vi äter
För en dryg vecka sedan var jag på besök i Trelleborg hos Nikki och Viktor som vann min tävling i höstas där jag i samband med att jag vann Matbloggspriset Folkets val också i min tur tävlade ut en middag med mig som kock till den som kom upp med bästa motivation för varför man borde rösta vego
För en dryg vecka sedan var jag på besök i Trelleborg hos Nikki och Viktor som vann min tävling i höstas där jag i samband med att jag vann Matbloggspriset Folkets val också i min tur tävlade ut en middag med mig som kock till den som kom upp med bästa motivation för varför man borde rösta vego
Så här i höstrusket vill jag ha färg som piggar upp mig. Blanda gurkmeja med kokvattnet till riset och koka det eller bulgur enligt anvisningpå förpackningen
Julbordet hemma hos Ankis syrra med sambo hjälps vi åt att ordna julmaten till och för vår del innebär det en del sillinläggningar och flera charkuterier från Håkans tillverkning på jobbet
Toppa den som du vill. I alla fall är det min favoritsemla. Roligt faktiskt att det finns miljoner varianter, på den traditionella klassiska semlan, idag
-) Vi har ett favoritrecept på ugnspannakaka vi ofta lagar med rotfrukter i, så när Sofie hade gjort rotfruktspannkakor kände jag med en gång att det var något för oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.