Blanda alla inredienseri en kastrull och värm på medelhög värme till önskad konsistens. Servera med kanel och sötning eller dinafavoritbär och kokosmjölk eller mandelmjölk
en rejäl klick smör att lägga i den färdigagröten. Ett tipstill söndagsfrukostan. Om du inte har min bok LÄR DIG LEVA SOCKERFRITT så får du receptet nedan (en av många hälsosamma recept)
Som så många andra idag, så har även vi här hemma bakat chokladbollar. Dock så valde vi att göra dem i en annorlunda tappning och fylla dem med nutella
Har du provat att "baka" gröteni ugnen. Gröt är nyttigt, gott och lätt att variera. Den här ugnsbakade gröten fungerar lika bra som smarrig frukost som gott och nyttigt mellanmål och faktiskt också som kaka till kaffet
Ett annat tips är att ha ilite kanel eller malen kardemumma igröten – det är riktigt jättegott. Frukosten kan lätt blienformig och man äter samma sak om och om igen
Det doftar ljuvligti hela huset när gröten gräddas och jag älskar att sätta mig ner med gröttalltikentillsammans med en kopp nykokt kaffe ♥ Såna stunder ger mig så mycket livskvalitet
Nu har degen blivit större så du kan få lägga upp den på ett bakbord och knåda tilldig ett gäng bullar som du sen plattar till och låter dom jäsa en stund till på en bakplåt
Ingredienser. Stavmixaihop banan och mango och blanda sedan ihop med övrigaingredienser. Olja in två små portionsformar med olja och häll upp grötsmeten
Den här gröten är glutenfri och gjord på quinoaflingor. Vår- och sommarmornar kan vara nog så kyliga och ruggiga, det fickvi ju bistert erfara för någon vecka sedan när den goá vårvärmen i slutet av aprili ett nafs förbyttes mot snöglopp och isandevindar
Ugnsbakad gröt låter kanske ingetvidare men är väldigt gott. Perfekt istället för smörgås. Jag gillar att kunna förbereda på söndagen inför veckan så jag har lite frukostar och mellanmål klara
När det blir varmare ute blir jag mindre sugen på att ställa mig och koka gröt på morgonen. För nåt år sen var "overnight oats" eller "oats in a jar" en hypad frukost på socialamedier, men det är först nu som jag fallit för den
Jag kokar gröten med vatten, låter den svalna lite, medan gröten kokar så förbereder jag puddingen med gourmet Pro genom att blanda den med lite vatten och få till önskad tjocklek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.