Vetemjölssurdeg
BakingBabies
BakingBabies
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl vatten (100 g) och 1 dl vetemjöl (60 g, gärna ekologisk) i en bunke på 2-4 liter med lock. Låt bunken stå i rumstemperatur (idealiskt 26 grader, t.ex. i ett pannrum eller ovanför kylskåpet) i 3 dygn
  • 200 g vatten
  • 220 g mjöl
  • 400 g surdeg
  • 8 timmar eller
  • ½- 1 dl
  • 35 g vatten,
  • 25 g mild ekologisk yoghurt,
  • 50 g mjöl
  • 100 g vatten
  • 100 g mjöl
  • 400 g vetesurdeg
  • 100 g rågsurdeg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.