Härligt goda vetebullar - här med en fyllning av sötsyrlig apelsin och mild vanilj. Vetebullar är en klassiker till kaffet och det är klart man vill ha en laddning i frysen att ta fram när man får fikagäster, eller bara blir sugen i största allmänhet
Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och mandel. Fyllning. Om man så önskar, så kan man även glasera bullarna med lite florsockerglasyr strax innan de skall serveras
Jag kommer alltid komma ihåg en gång när jag bodde i USA och gick på dansskola (det var innan jag brydde mig lika mycket om maten som jag gör nu) och en kompis till mig beställde en sallad på en pizzeria medan vi andra åt pizza
Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och mandel. Fyllning. Om man så önskar, så kan man även glasera bullarna med lite florsockerglasyr strax innan de skall serveras
Innehållet av vitaminer och mineraler skiljer sig åt då sötpotatis har ett högre innehåll av bland annat betakaroten och kalcium, medan vanlig potatis innehåller mer järn och C-vitamin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.