A delight, with a cherry on the top. Jag har sagt det förut, jag är ingen tårt-person. Gräddigaklassiska "Svensson-tårtor" kommer jag aldrig att tycka om
Fyllningen var riktigt god och skulle nog passa bra att använda på cupcakes. För ett tag sedan så testade jag att göra en typiskAmerikansk kaka, både till utseende och smak
Jag gjorde en "Verycherrychocolatecake" som jag har sett och läst om på diverse bloggar. Vi har precis avrundat en otroligtmysig kväll och ett lite försenat födelsedagsfirande för mig
Tårtan påminner säkert närmast en fransk chokladtårta eftersom den innehåller så lite mjöl och mycket smör, choklad och ägg, men jag bestämde mig för att kalla den Verychocolateychocolatecake eftersom kakan är så mycket enklare att laga än en riktigt fransk chokladtårta
Just nu, just i denna lilla stund på jorden, är livet rätt gott. En god middag är avnjuten, barnen sover (äntligen) gott isina sängar, ett glas rött står framför mig, regnet har äntligen (ja ni läste rätt, äntligen) börjat at falla och kanske kan man våga hoppas på en OS-medalj om ett tag
Nu ska jag gå och fota en alldeles underbart god vit choklad cheesecake som jag gjorde igår. Det ryktas om att det är vår, rent av sommar, runt om i landet
Chocolate lava cake, men underbar salt kolafyllning som bara vällde ur när man satte skeden i kakan. Såg ett program av The littlePariskitchen häromdagen, och blev helt superchokladsugen
Den här godbiten, som nu fått namnet Chocolate Banana Mousse Cake, bakade jag i helgen. Det är en no bake kaka (som alltså inte kräver ugn) i två lager
dark chocolate, chocolate fudge sauce, meringues or other goodies for toppingHow to. So, withthiscake, not my proudest creation, but it has been haning around in my computer far to long now and it taste sooooo good, I say hello - once again
Kladdig cocolate lava cake. Jag lagar/bakar sällan andra andras recept eftersom det bästa jag vet är att själv komma på och testa fram egna recept (det får mig att känna migkreativ)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.