Det var så längesedan vi tillagade och åt Flygande Jakob här hemma. Så igår slog vi till. Jag började så smått fundera på dess namn, så jag var tvungen att googla på det och på Wikipedia, skrevs det följande
Såklart det vill väl alla. Det har blivit som en rutin nu att baka frukostbröd på helgen men jag måste skärpa mig och dutta i lite grövre mjöl, nötter och "kvitterfrön" men jag råkar ju älska det här brödet utan nyttigheter också
Det här kära vänner, är saftiga, smakrika, näringsfyllda små frukostmuffins som jag freestylade ihop när Elias frågade om jag kunde fixa något slags mellanmål som är lätt att ha med sig om dagarna
Idag var det torskburgare med potatis- och palsternacksmos på vår meny från Middagskorgen, men eftersom vädret bjöd på sommarvärme så serverade jag burgarna i bröd istället
Jag tror att jag blivit mer dominerande nu som företagare. Skulle jag ha tagit testet före jag startade företag hade jag nog inte varit lika bossig tror jag
Smartson söker nu 1 000 Testpiloter som vill testa en ny variant på en svensk klassiker. Ekströms kladdiga kladdkaka finns i frysdisken, den tinar på en timme och är lika god som sina hembakade syskon när den står på fikabordet
Hur många kakor du får beror på hur stor stansen är. när man kan göra chokladstjärnor. De här klassiska kakorna brukar vi göra till jul, men jag blev sugen på dom
Jag äääälskar potatisgratäng och har faktiskt fått lite komplimanger för den jag bjuder på ibland. Nu när vi kör lite efter LCHF så vill man gärna hitta något bra alternativ och efter lite sökande så hade jag tur
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.